Luptătoarea Anastasia Nichita și-a asigurat o medalie la Mondialului de tineret
Print Send by email
13:44, 03 Aug 2017

Evoluție superbă pentru Anastasia Nichita la Campionatul Mondial de lupte libere printre tineret, care se desfășoară la Tampere (Finlanda). Ea s-a calificat în finala categoriei de greutate 59 kg, după ce a obținut trei victorii, transmite IPN.

În optimi, Nichita a trecut de chinezoaica Jing Jiang, scor 8-6, iar în sferturi a învins-o pe uzbeka Nabira Esenbaeva, cu 10-0. Apoi, ea a întâlnit-o pe norvegianca, Grace Jacob Bullen, de la care a pierdut acum două luni în finala Campionatului European de tineret. Anastasia și-a luat revanșa și s-a impus cu 7-4.

În ultimul act, discipola antrenorului Tudor Cârlan o va întâlni pe japoneza Yuzuru Kumano.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex