Derby-ul Dacia - Sheriff s-a încheiat la egalitate
Print Send by email
11:00, 17 Iul 2017

Dacia și Sheriff au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei a doua din Divizia Națională. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, după autogolul lui Anton, iar Brezovec a egalat în penultimul minut al primei reprize, transmite IPN.

„Suntem nemulțumiți de rezultat. Toți au văzut că pe teren a jucat o singură echipă. Au fost și câteva grave greșeli de arbitraj. Ne-au fost refuzate două penaltyuri clare”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

Sheriff se află pe primul loc, cu patru puncte la activ, la fel cât au Speranța, Dacia și Spicul. În celelalte partide ale etapei a doua s-au înregistrat rezultatete: Zaria - Milsami 0-1, Zimbru - Sfîntul Gheorghe 4-0, Petrocub - Dinamo-Auto 1-0 și Spicul - Speranța 1-1.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |O nouă minciună de la Publika TV despre David Davitean.Conferințe IPN [HD] | Veteranii de război condamnă acțiunile protestatrilor.
Conferințe IPN [HD] | Veterani și Pensionari ai MAI. Adresare către societate.Conferințe IPN [HD] |Modelul Estic și modelul Vestic pentru Moldova, dezbateri, ed. a 77-a.
Vezi toate
banner creditex