Sheriff a câștigat la limită primul meci cu Kukesi
Print Send by email
11:25, 13 Iul 2017

Echipa Sheriff a învins-o cu 1-0 pe campioana Albaniei, Kukesi, în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Singurul gol al partidei de la Tiraspol a fost marcat de Ziguy Badibanga, în minutul 79 din penalty, transmite IPN.

„Puteam să înscriem mai mult pentru că am avut destule șanse importante de gol. În retur trebuie să jucăm la fel”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației Sheriff, Roberto Bordin.

„Nu sunt dezamăgit. Băieții au jucat bine. Păcat doar că s-a dictat acel penalty. Vom forța calificarea în Albania”, a spus tehnicianul lui Kukesi, Ernest Gjoka.

Sheriff a jucat în următoarea componență: Miculic, Jardan (Badibanga 70), Racu, De Nooyer (Bordian 90+4), Mugosa (Damașcan, 83), Cristiano Da Silva, Anton, Bayala, Brezovec, Susic, Posmac. Meciul retur este programat pentru 19 iulie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex