Zaria are patru jucători indisponibili pentru meciul cu Apollon
Print Send by email
15:29, 11 Iul 2017

Echipa Zaria Bălți are probleme de efectiv înaintea primului meci cu Apollon din cadrul turului doi preliminar al Ligii Europa. În partida de joi, din Cipru, antrenorul Vlad Goian nu va putea apela la patru jucători.

Novicov este suspendat, iar Onica, Grosu și Ermak sunt accidentați. Ucraineanul Ermak s-a lovit în meciul de duminică cu Sheriff. „Cred că meciul cu Sheriff trebuia să fie amânat. Am avut un joc greu la Sarajevo, cu tot cu prelungiri și băieții au revenit la Bălți avia vineri seara. Au avut o singură zi de refacere”, a declarat pentru IPN căpitanul echipei Alexandru Onica, care nu a jucat în dubla cu Sarajevo.

Zaria a acces în turul doi preliminar al Ligii Europa după ce a eliminat-o la penaltyuri pe Sarajevo (Bosnia și Herțegovina).


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex