Naționala de fotbal pe plajă a fost învinsă de ucraineni
Print Send by email
17:48, 08 Sep 2016

Echipa Națională a Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere astăzi, 8 septembrie, scor 2-7, în meciul cu Ucraina din cadrul etapei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfășoară în orașul Jesolo, Italia. Ambele goluri ale echipei Moldovei au fost marcate de Nicolae Ignat, transmite IPN.

Pe 7 septembrie Moldova a fost învinsă de Rusia, cu scorul de 3-8. Pe 9 septembrie va avea loc meciul cu Polonia.

 Conform clasamentului, pe primul loc în grupă se află Rusia, urmează Polonia și apoi Ucraina. Moldovan u are niciun punct și se clasează pe ultimul loc.

Anterior, în prima etapă preliminară, Moldova a obținut două victorii, 3-0 cu Anglia și 7-3 cu România, și a suferit o înfrângere, 0-15 cu Portugalia. Doar câștigătoarea grupei III se va califica la Campionatul Mondial la fotbal pe plajă din 2017, care va avea loc în Bahamas.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele Asociației Republicane Obștești ,,Protecția Consumatorului"Conferințe IPN [HD] |Eficientizarea managementului administratorilor imobililor din domeniul locativ
Conferințe IPN [HD] | Lansarea Indexului Egalității de GenConferințe IPN [HD] | Proiectul ,,Vot informat și asumat" - prezentarea rezultatelor
Vezi toate
banner creditex