Naționala de fotbal pe plajă a fost învinsă de ucraineni
Print Send by email
17:48, 08 Sep 2016

Echipa Națională a Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere astăzi, 8 septembrie, scor 2-7, în meciul cu Ucraina din cadrul etapei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfășoară în orașul Jesolo, Italia. Ambele goluri ale echipei Moldovei au fost marcate de Nicolae Ignat, transmite IPN.

Pe 7 septembrie Moldova a fost învinsă de Rusia, cu scorul de 3-8. Pe 9 septembrie va avea loc meciul cu Polonia.

 Conform clasamentului, pe primul loc în grupă se află Rusia, urmează Polonia și apoi Ucraina. Moldovan u are niciun punct și se clasează pe ultimul loc.

Anterior, în prima etapă preliminară, Moldova a obținut două victorii, 3-0 cu Anglia și 7-3 cu România, și a suferit o înfrângere, 0-15 cu Portugalia. Doar câștigătoarea grupei III se va califica la Campionatul Mondial la fotbal pe plajă din 2017, care va avea loc în Bahamas.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex