Golovatenco revine în Divizia Națională
Print Send by email
16:26, 14 Iun 2016

Fundașul naționalei Moldovei, Victor Golovatenco urmează să semneze pe un an cu formația Zaria Bălți. El va reveni în Divizia Națională după 9 ani petrecuți în campionatul Rusiei, transmite IPN.

În ultimul sezon, Golovatenco nu a mai fost titular la Sibir Novosibirsk. Fundașul de 32 de ani a disputat 73 de meciuri pentru echipa națională, cu unul mai puțin ca liderul de selecții, Radu Rebeja. În cariera sa, Golovatenco a mai evoluat pentru echipele Sheriff, FC Tiraspol, Khimki și Kuban.

Zaria, care s-a despărțit de stranieri, i-a transferat deja pe Andrei Novicov și Vadim Rața. Echipa antrenată de Vlad Goian este aproape de a-i mai achiziționa pe Alexandru Dedov, Alexandru Suvorov și Igor Picușciac.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele Asociației Republicane Obștești ,,Protecția Consumatorului"Conferințe IPN [HD] |Eficientizarea managementului administratorilor imobililor din domeniul locativ
Conferințe IPN [HD] | Lansarea Indexului Egalității de GenConferințe IPN [HD] | Proiectul ,,Vot informat și asumat" - prezentarea rezultatelor
Vezi toate
banner creditex