Radu Albot s-a calificat în turul doi la un turneu din Germania
Print Send by email
11:39, 01 Iun 2016

Radu Albot a început cu dreptul evoluția la turneul Challenger din orașul german Furth. Cel mai bun tenismen moldovean l-a eliminat pe Thiemo de Bakker, al șaptelea favorit al competiției, după 6-3, 6-2, transmite IPN.

În cariera sa olandezul a câștigat turneul de Mare Șlem de la Wimbledon printre juniori în 2006. În runda a doua Albot îl va întâlni pe Guilherme Clezar. Brazilianul l-a învins cu 6-3, 6-0 în etapa inaugurală pe unul dintre favoriții publicului, neamțul Matthias Bachinger.

Până acum Albot și Clezar nu s-au duelat niciodată. Câștigătorul turneului de la Furth va primi 90 de puncte ATP și 6150 de dolari.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex