Moldova a cedat la limită în amicalul cu Croația
Print Send by email
11:22, 28 Mai 2016

Naționala Moldovei a pierdut amicalul cu Croația de la Koprivnica, scor 0-1. Singurul gol a fost marcat de Andrej Kramaric în minutul 9, transmite IPN.

Croații, care au evoluat fără vedetele Modric, Rakitic, Mandzukic și Srna, au mai lovit de 3 ori bara. Nici Igor Dobrovolski nu a folosit cel mai bun unsprezece, mai mulți jucători fiind lipsă din diferite motive printre care Gațcan, Armaș, Bordian sau Antoniuc. Croația și Moldova s-au întâlnit și în 2008, iar scorul a fost de asemenea 1-0 pentru gazde.

Pentru „tricolori” urmează amicalul din 3 iunie cu Elveția, o altă participantă la Campionatul European din această vară.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex