Zaria Bălți a câștigat în premieră Cupa Moldovei la fotbal
Print Send by email
11:08, 26 Mai 2016

Zaria Bălți este noua deținătoare a Cupei Moldovei la fotbal. În finală, disputată miercuri pe stadionul Zimbru, echipa antrenată de ucraineanul Igor Rakhaev a învins, în prelungiri, formația Milsami Orhei, scor 1-0, transmite IPN.

Singurul gol a fost înscris în minutul 99 de fostul atacant a lui Milsami, Gheorghe Boghiu, care este cel mai bun marcator din istoria formației din Orhei. „Mă bucur nespus că am câștigat Cupa în componența echipei la care m-am lansat în fotbalul mare”, a declarat Gheorghe Boghiu.

Zaria și-a trecut în palmares prima Cupă a Moldovei și și-a asigurat un loc în preliminariile Ligii Europa. Finala a fost condusă de o brigadă de arbitri din Polonia în frunte cu Paweł Raczkowski. „Am pretenții la arbitri. Mi s-a creat impresia că au simpatizat-o pe Zaria. Băieților mei n-am ce să le reproșez”, a spus la conferința de presă antrenorul lui Milsami, Andrian Sosnovschi.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13
Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la StrasbourgConferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RM
Vezi toate
banner creditex