Zaria și Milsami vor lupta mâine pentru calificarea în Liga Europei
Print Send by email
16:34, 24 Mai 2016

Arena Zimbru va găzdui mâine o nouă finală a Cupei Moldovei. Milsami și Zaria au ajuns pentru a doua oară în ultimul act și vor lupta pentru un loc în Liga Europei, transmite IPN.

Doar Milsami a reușit să triumfe în această competiție 4 ani, dar are mari probleme de efectiv. Mîțu, Andronic, Rassulov și Racu sunt accidentați, în timp ce Rhaili este suspendat. ”Avem în lot alți jucători experimentați care știu să gestioneze un asemenea meci. Vrem să jucăm din nou în cupele europene”, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă antrenorul lui Milsami, Andrian Sosnovschi.

La Zaria toți jucătorii sunt valizi, dar antrenorul echipei crede că Milsami este favorită. ”Milsami a jucat în ultimii ani în cupele europene și este o echipă mai experimentată. Dar totul se va decide pe terenul de fotbal”, a spus tehnicianul lui Zaria, Igor Rakhaev.

Finala Zaria – Milsami se va juca miercuri seara pe arena Zimbru de la ora 20:00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex