Radu Albot a fost eliminat de la Roland Garros
Print Send by email
09:56, 23 Mai 2016

Ajuns pentru prima dată pe tabloul principal la Roland Garros, Radu Albot a fost la un pas de o surpriză uriașă în primul tur al competiției. Tenismanul moldovean i-a cedat în 5 seturi numărului 21 mondial, francezul Benoit Paire, scor 6-2, 4-6, 6-4, 1-6, 6-4, transmite IPN.

Albot a reușit să câștige setul patru chiar cu 6-1, dar în cel decisiv a pierdut cu 4-6. Tenismanul moldovean, locul 137 ATP, a promovat pe tabloul principal după trei victorii repurtate în calificări, învingându-i pe Pere Riba (Spania), locul 221, Christian Lindell (Suedia), locul 266, și Andrei Golubev (Kazahstan), numărul 209 mondial.

Radu Albot a înregistrat anul trecut cea mai mare performanță a tenisului moldovenesc anume pe zgura de la Roland Garros. El a ajuns până sferturile de finală ale competiției la proba de dublu. Atunci, Albot a evoluat în pereche cu cehul Lukas Rosol.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex