Radu Albot a fost eliminat de la Roland Garros
Print Send by email
09:56, 23 Mai 2016

Ajuns pentru prima dată pe tabloul principal la Roland Garros, Radu Albot a fost la un pas de o surpriză uriașă în primul tur al competiției. Tenismanul moldovean i-a cedat în 5 seturi numărului 21 mondial, francezul Benoit Paire, scor 6-2, 4-6, 6-4, 1-6, 6-4, transmite IPN.

Albot a reușit să câștige setul patru chiar cu 6-1, dar în cel decisiv a pierdut cu 4-6. Tenismanul moldovean, locul 137 ATP, a promovat pe tabloul principal după trei victorii repurtate în calificări, învingându-i pe Pere Riba (Spania), locul 221, Christian Lindell (Suedia), locul 266, și Andrei Golubev (Kazahstan), numărul 209 mondial.

Radu Albot a înregistrat anul trecut cea mai mare performanță a tenisului moldovenesc anume pe zgura de la Roland Garros. El a ajuns până sferturile de finală ale competiției la proba de dublu. Atunci, Albot a evoluat în pereche cu cehul Lukas Rosol.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex