Campioana la fotbal va fi desemnată într-un meci suplimentar
Print Send by email
10:45, 21 Mai 2016

Dacia și Sheriff au remizat în ultima etapă și vor fi nevoite să dispute un meci suplimentar pentru a desemna campioana Moldovei la fotbal. La Speia a fost consemnat un rezultat de egalitate, scor 1-1, transmite IPN.

Dacia a deschis scorul prin Feșciuk în prelungirile primei reprize, dar Ivancic a egalat pentru Sheriff în minutul 75. Dacia și Sheriff au acumulat același număr de puncte – 65. Cele două echipe se vor întâlni din nou pe 29 mai, de la ora 20:00 pe stadionul Zimbru. În cazul unei noi remize, meciul va intra în prelungiri, apoi la seria loviturilor de departajare.

În celelalte partide ale ultimei etape s-au înregistrat rezultatele: Milsami - Zaria 1-1, Petrocub-Hâncești - Speranța 0-2, Academia - Zimbru 0-0 și Saxan - Dinamo-Auto 0-1.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex