Campioana la fotbal va fi desemnată într-un meci suplimentar
Print Send by email
10:45, 21 Mai 2016

Dacia și Sheriff au remizat în ultima etapă și vor fi nevoite să dispute un meci suplimentar pentru a desemna campioana Moldovei la fotbal. La Speia a fost consemnat un rezultat de egalitate, scor 1-1, transmite IPN.

Dacia a deschis scorul prin Feșciuk în prelungirile primei reprize, dar Ivancic a egalat pentru Sheriff în minutul 75. Dacia și Sheriff au acumulat același număr de puncte – 65. Cele două echipe se vor întâlni din nou pe 29 mai, de la ora 20:00 pe stadionul Zimbru. În cazul unei noi remize, meciul va intra în prelungiri, apoi la seria loviturilor de departajare.

În celelalte partide ale ultimei etape s-au înregistrat rezultatele: Milsami - Zaria 1-1, Petrocub-Hâncești - Speranța 0-2, Academia - Zimbru 0-0 și Saxan - Dinamo-Auto 0-1.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Lansarea celei de-a V-a ediții a Săptămânii Globale de Acțiune pentru EducațieConferințe IPN [HD] | Candidatul unic, program comun pentru Chișinău - Unirea Forțelor de Dreapta
Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Vezi toate
banner ceu
banner creditex