Radu Albot a acces pe tabloul principal la Roland Garros
Print Send by email
10:15, 20 Mai 2016

Tenismanul Radu Albot s-a calificat pentru prima dată pe tabloul principal la Roland Garros. Asta după ce l-a învins pe kazahul Andrei Golubev, numărul 209 ATP, în două seturi, scor 6-0, 7-6, transmite IPN.

Anterior, tenismanul moldovean clasat pe locul 137 mondial, i-a eliminat în tururile preliminare și pe spaniolul Pere Riba și suedezul Christian Lindell. Pe ambii i-a învins în două seturi.

Dintre turneele de Mare Șlem, Albot a mai fost la US Open pe tabloul principal, fiind eliminat în prima rundă atât în 2014, cât și 2015. Anul trecut el a urcat în premieră în top 100 mondial.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex