Dacia și Sheriff vor disputa titlul în ultima etapă
Print Send by email
11:57, 16 Mai 2016

Dacia și Sheriff au obținut victorii în penultima etapă și au același punctaj înaintea meciului direct. Vineri, cele două echipe se întâlnesc la Speia. Cine va bate va deveni noua campioană a Moldovei. În caz de un rezultate de egalitate va avea loc meciul de aur, la Chișinău, transmite IPN.

Dacia a dispus duminică de Zimbru, pentru care a debutat antrenorul român Flavius Stoican. Bejan și Zagynailov au marcat cele două goluri ale Daciei din repriza a doua. „Dacă fructificam măcar una dintre numeroasele ocazii din prima repriză altul ar fi fost rezultatul”, a declarat tehnicianul echipei Zimbru, Flavius Stoican.

Sheriff a învins Saxan, cu același scor de 2-0. Golurile au fost înscrise de Rebenja și Gînsari. În celelalte partide ale etapei a 26-a s-au înregistrat rezultatele: Dinamo-Auto - Milsami 1-0, Speranța - Academia 0-0 și Zaria - Petrocub-Hâncești 4-2.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex