Dacia a câștigat meciul din Macedonia
Print Send by email
11:33, 01 Iul 2015

Dacia a făcut un pas important de calificare în turul doi preliminar al Ligii Europa. Echipa antrenată de Igor Dobrovolski a învins cu 1-0 pe terenul echipei Renova, locul 4 în ultimul sezon din Macedonia, transmite IPN.

Singurul gol a fost marcat în minutul 12 de fundașul de 20 de ani, Mihai Roșca, aflat la debutul în cupele europene. El a înscris cu o lovitură de cap după o fază fixă executată de Eugeniu Cociuc.

„Sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de joc. Trebuie să rămânem concentrați pentru că încă nimic nu este decis”, a declarat la conferința de presă antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski. „Rezultatul nu este așa de prost. Vom face tot posibilul să ne revanșăm în Moldova”, a spus tehnicianul echipei Renova, Katip Osmani.

Returul Dacia - Renova va avea loc pe 9 iulie, la Orhei, de la ora 18:00. În această joi, Sheriff și Saxan vor juca și ele în primul tur preliminar al Ligii Europa. Sheriff va primi replica norvegienilor de la Odd, în timp ce Saxan va debuta în cupele europene la Chișinău contra echipei cipriote Apollon. Ambele meciuri vor începe la ora 20:00.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex