Milsami s-a calificat cu emoții în sferturile de finală ale Cupei Moldovei
Print Send by email
05:19, 29 Oct 2014

Milsami a avut nevoie de prelungiri pentru a elimina divizionara secundă, Intersport din Cupa Moldovei. Echipa din Orhei a marcat singurul gol în minutul 102, prin Constantin Iavorschi, scrie IPN.


Atacantul lui Milsami a profitat de greșeala portarului Ruslan Istrati. „Pe așa stadion este foarte greu să joci fotbal. Cel mai important este că am câștigat și ne-am calificat în runda următoare”, a declarat la conferința de presă antrenorul lui Milsami, Iurie Osipenco. În sferturile de finală, Milsami va întâlni formația FC Costuleni, care a trecut fără probleme de Edineț, cu 6-1. Mijlocașul Andrei Ciofu a reușit o dublă în această partidă.

În sferturi s-au mai calificat FC Tiraspol și Dinamo-Auto, învingătoare în meciurile cu Speranța, respectiv Zaria Bălți. În celelalte patru partide din optimele de finală, programate pentru 29 octombrie, se vor întâlni perechile FC Sângerei - Veris, Academia - Sheriff, Găgăuzia - Zimbru și Dacia - Petrocub.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex