Elevii lui Vusatîi au pierdut la Galați
Print Send by email
11:58, 27 Feb 2014

Selecționata de futsal a Moldovei nu a fost un adversar pe potriva echipei României. Primul amical de la Galați s-a încheiat cu o înfrângere usturătoare, scor 1-6, pentru elevii lui Vladimir Vusatîi, transmite IPN.

România a condus chiar cu 6-0, după golurile marcate de Stoica (minutele 9, 27), Mania (10), Matei (15), Ruxandari (16) și Alioani (21).  Reușita de onoare a Moldovei a fost semnată de Cristian Obadă, într-o perioadă a jocului în care România a evoluat fără portar.

Astfel, echipa antrenată de Nelu Stancea și-a luat revanșa în fața Moldovei pentru înfrângerea cu 3-4 din octombrie trecut, la Chișinău.

Pentru România meciul de miercuri seara, 26 februarie, a fost primul după evoluția de la Campionatul European, unde a ajuns până în sferturi. Cele două echipe se vor întâlni și joi, în cel de-al doilea amical programat la Galați.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex