Luptătorul Mihai Sava, la un pas de medalie
Print Send by email
10:48, 20 Mar 2013

Moldoveanul Mihai Sava a fost la un pas de podium la Campionatul European de lupte, care se desfășoară la Tbilisi, Georgia. În categoria de greutate 66 kg, sportivul a cedat în duelul pentru medalia de bronz în fața lui Alexandr Kontoev din Belarus. În final, Sava a ocupat locul 5, transmite IPN.

Tot marți, 19 martie, unul liderii naționalei, Nicolae Ceban, participant la Jocurile Olimpice, a părăsit competiția după prima lupta în categoria de greutate 96 kg. El a fost învins de armeanul Edgar Vanokyan.

Zilele următoare vor intra în concurs și alți reprezentanți ai Moldovei la lupte libere: Alexandru Chirtoacă (55 kg), Ion Drucenschi (60 kg), Alexandru Burcă (74kg), Piotr Ianulov (84 kg) și Alexandru Romanov (120 kg). La lupte feminine vor evolua Mariana Eșanu (55 kg), Ludmila Cristea (59 kg) și Svetlana Saenko (72 kg).

La luptele greco-romane culorile țării vor fi apărate de Victor Ciobanu (55 kg), Donior Islamov (60 kg), Ion Luchița (66 kg) și Andrian Mocanu (84 kg).


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex