Luptătorul Mihai Sava, la un pas de medalie
Print Send by email
10:48, 20 Mar 2013

Moldoveanul Mihai Sava a fost la un pas de podium la Campionatul European de lupte, care se desfășoară la Tbilisi, Georgia. În categoria de greutate 66 kg, sportivul a cedat în duelul pentru medalia de bronz în fața lui Alexandr Kontoev din Belarus. În final, Sava a ocupat locul 5, transmite IPN.

Tot marți, 19 martie, unul liderii naționalei, Nicolae Ceban, participant la Jocurile Olimpice, a părăsit competiția după prima lupta în categoria de greutate 96 kg. El a fost învins de armeanul Edgar Vanokyan.

Zilele următoare vor intra în concurs și alți reprezentanți ai Moldovei la lupte libere: Alexandru Chirtoacă (55 kg), Ion Drucenschi (60 kg), Alexandru Burcă (74kg), Piotr Ianulov (84 kg) și Alexandru Romanov (120 kg). La lupte feminine vor evolua Mariana Eșanu (55 kg), Ludmila Cristea (59 kg) și Svetlana Saenko (72 kg).

La luptele greco-romane culorile țării vor fi apărate de Victor Ciobanu (55 kg), Donior Islamov (60 kg), Ion Luchița (66 kg) și Andrian Mocanu (84 kg).


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Etnic ucrainean a devenit victima atacului agresiv din partea polițiștilorConferințe IPN [HD] | Consens național sau riscuri și amenințări
Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Vezi toate
Central European University
banner creditex