Andrian Candu: Să câștige cel care este mai bun și dorit de orășeni
Print Send by email
10:28, 03 Iun 2018

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, spune că a venit la urna de vot ca să pună punct instabilității de la Primărie. Demnitarul a declarat că alegerea nu a fost ușoară pentru că pe parcursul campaniei electorale, mai ales pe parcursul ultimei săptămâni, a văzut diverse dezbateri, doar că nu în privința treburilor Primăriei și ale orașului, dar mai mult pe subiecte politice, transmite IPN.

Andrian Candu spune că în ultima perioadă la Primărie nu a existat eficiență. „Totuși, sper că, după ce vor fi date rezultatele și primarul își va intra în funcție, cel puțin un an, până la viitoarele alegeri ordinare, să începem să simțim și noi că apare o eficiență și o grijă față de oraș. Eu sper foarte mult că cel ce astăzi va câștiga, și să câștige cel care este mai bun și dorit de orășeni, să facă treabă la Primărie”, a afirmat președintele Parlamentului.

Pentru procesul de vot au fost tipărite 634 547 de buletine, inclusiv 408 080 în limba română. În turul doi de alegeri, nu se impune o rată de participare obligatorie pentru validare. Este declarat ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi. Cel care va fi ales astăzi primar va deține mandatul timp de un an, până la alegerile locale generale din 2019.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

point.md

Un sportiv extrem a alergat 50 km la Oymyakon la temperatura minimă record de -60°C

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"Conferințe IPN [HD] | Unioniștii aduc Unirea în Parlament
Conferințe IPN [HD] | Lansarea noii versiuni a site-ului Alegeri în MoldovaConferințe IPN [HD] | Candidații unioniști din circumscripțiile uninominale
Vezi toate
banner creditex