Actuala campanie electorală a fost interesantă ca niciodată, opinie
Print Send by email
06:04, 31 Mai 2018

Unii reprezentanți ai societății civile consideră că actuala campanie electorală în municipiul Chișinău a fost mai interesantă ca niciodată. În cadrul acesteia au existat diferite linii de subiect și diverse teorii ale conspirațiilor. Opiniile au fost exprimate în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Activistul civic Vitalie Voznoi susține că în această campanie au fost propuse formate noi de comunicare. „Începând cu ultima săptămână înainte de primul tur, această campanie s-a transformat în una foarte murdară. Totul a luat amploare. Cred că săptămâna aceasta ne mai așteaptă câteva momente memorabile”, a spus activistul.

Președintele Mișcării de tineret „Urmașii lui Ștefan”, Dumitru Roibu, a menționat că în ultimele două săptămâni ale campaniei s-a observat radicalizarea celor două tabere – ale lui Andrei Năstase și Ion Ceban. „Din păcate, acest lucru duce la apariția ciocnirilor și certurilor între prieteni, rude doar pentru faptul că unii îl susțin pe un candidat, iar alții pe alt candidat”, afirmă Dumitru Roibu. În opinia lui, acest lucru poate fi evitat atunci când candidații se întâlnesc și discută direct toate problemele.

Activistul Sergiu Ungureanu spune că este îmbucurător faptul că pretendenții la fotoliul de primar conștientizează importanța societății civile și necesitatea comunicării cu aceasta.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

point.md

Un sportiv extrem a alergat 50 km la Oymyakon la temperatura minimă record de -60°C

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"Conferințe IPN [HD] | Unioniștii aduc Unirea în Parlament
Conferințe IPN [HD] | Lansarea noii versiuni a site-ului Alegeri în MoldovaConferințe IPN [HD] | Candidații unioniști din circumscripțiile uninominale
Vezi toate
banner creditex