Autoritățile nu reacționează la proteste, opinie
Print Send by email
01:16, 03 Oct 2017

Autoritățile Republicii Moldova nu reacționează la protestele opoziției extraparlamentare. Totodată, mitingurile continuă pentru că nu sunt satisfăcute cerințele protestatarilor. Declarația a fost făcută de către membrul Platformei Civice Demnitate și Adevăr, Alexandru Cozer, în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

Alexandru Cozer susține că s-a protestat deoarece din partea televiziunii publice nu a venit răspunsul așteptat de către opoziție, care a cerut o oră de emisie a opoziției, însă a primit o oră a tuturor partidelor. „Partidele de opoziție nu neapărat s-au așteptat la reacții extraordinare din partea postului public de televiziune sau din partea guvernării, aceste proteste sunt un semnal de alarmă pentru partenerii noștri externi”, a declarat Alexandru Cozer.

Analistul Corneliu Ciurea a reproșat opoziției faptul că de multe ori vorbește despre multe probleme, fără a oferi soluții de rezolvare. „Înțeleg nemulțumirea opoziției în situația în care prea multe partide sunt invitate la dialog. Nu ne spune această opoziție care sunt exact partidele care trebuie să vină la aceste discuții”, menționează Corneliu Ciurea.

Referindu-se la arestarea șoferului microbuzului care a participat la un protest anterior, transportând aparatajul sonor, jurnalistul Valeriu Saharneanu a opinat că doar un regim josnic poate promova asemenea lucruri. „Este un regim care se autoconsumă prin minciună, prin fraudă și prin rea-credință”, spune Valeriu Saharneanu.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex