Declarația privind depunerea cererii de aderare la UE este o acțiune de PR, opinii
Print Send by email
06:03, 12 Iul 2017

Declarația autorităților privind depunerea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE reprezintă o acțiune de PR. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

„Este atât de caraghios, încât nici nu merită de vorbit. Pentru depunerea cererii de aderare trebuie de respectat mai întâi o anumită procedură. Acum noi nu putem vorbi cel puțin de o stare de normalitate a relațiilor cu UE, cu atât mai mult de aderare. Este o manipulare și o încercare a guvernanților de a menține regimul autoritar”, a declarat președintele PLDM, Viorel Cibotaru.

Ștefan Gligor, director de programe la Centrul de Politici și Reforme Structurale din RM, consideră intenția autorităților de a depune anul viitor cerere de aderare la Uniunea Europeană drept o absurditate: “Vreau ca oamenii să înțeleagă că este vorba de o declarație cinică, absurdă și ridicolă. Probabil că guvernanții noștri trăiesc într-un univers paralel și nu își dau seama ce se întâmplă în realitate. Republica Moldova are cea mai proastă guvernare nu doar din Europa de Est, dar și din întreaga lume. La multe capitole suntem depășiți de state africane”.

Jurnalistul Vasile Năstase a declarat că depunerea la moment a cererii de aderare la UE ar fi la fel cum un bătrân sărac ar cere în căsătorie o fată care tocmai a câștigat concursul “Miss Univers”.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat săptămâna trecută că în 2018 Republica Moldova ar putea depune cerere de aderare la UE.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex