Guvernarea mimează că este pro-europeană, opinii
Print Send by email
06:19, 18 Mai 2016

Actuală guvernare doar mimează că este pro-europeană și urmărește scopul integrării europene, iar oficialii europeni își dau seama de acest lucru. Opinii în acest sens au fost formulate în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite IPN.

„Guvernul Filip îmi amintește de Guvernul Tarlev. Filip la fel a trecut pe la fabrica „Bucuria”, folosește aceleași slogane, paradigme. Oficialii europeni demult și-au dat seama care este realitatea la noi. Atunci când UE a elaborat foaia de parcurs pentru Republica Moldova, oficialii de la Bruxelles au cunoscut foarte bine realitatea de la noi, știau de problemele cu care se confruntă țara noastră. Unica șansă care i-a mai rămas Republicii Moldova pentru a reabilita încrederea europenilor este implementarea prevederilor Acordului de asociere cu UE”, a declarat analistul politic Mihai Cernencu.

O opinie similară a fost formulată și de către liderul Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă. „Europenii cunosc prea bine ce se întâmplă la noi. Guvernul Filip este ca o echipă de fotbal care nu va ajunge niciodată în Liga superioară”, a declarat Hadârcă.


(1) comentarii
Valeriu
10:16, 18 Mai 2016

Degraba o sa inceapa a zice ca Uniunea Europeana doar mimeaza aprecierea eforturilor Guvernului si partenerii externi doar se prefac ca au incredere in noi. Analisti politici cumparati pe doi bani!

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS