Agenția de presă Info-Prim Neo nu mai este. Este IPN
Print Send by email
06:00, 18 Mar 2013

În perioada în care politicienii noștri s-au certat între ei, ne-am certat și noi. Cu noi înșine. Cu obișnuința, rutina și etapa trecută din noi. Am zis să ne depășim pe noi, să ne facem mai buni, mai profesioniști. Mai aproape de dumneavoastră, abonații și cititorii noștri. De necesitățile și interesele dumneavoastră.

Am zis să facem produsele și serviciile noastre mai diverse și mai utile. Pentru informarea și facilitarea deciziilor dumneavoastră calificate în viață. Mai ușoare și mai comode pentru utilizare.

Iată ce a iești din această frământare și această luptă cu noi înșine: Avem un site nou www.ipn.md și avem un logou nou. Avem o imagine nouă și avem instrumente noi, moderne și comode, de comunicare cu dumneavoastră pe site și pe rețelele de socializare.

Avem cea mai bine adaptată sală pentru desfășurarea conferințelor de presă și altor evenimente media din Chișinău și din Republica Moldova. Cea mai modernă dintre sălile specializate din domeniu. Avem un nume nou – Agenția de presă IPN. Ne-am gândit din nou la comoditatea dumneavoastră când ne-am „abreviat” numele vechi. Ca să ne puteți găsi mai ușor, oriunde v-ați afla. Ca să ne puteți memoriza mai ușor. Ca să ne puteți chema mai ușor. Și ca să ne putem mișca mai ușor spre dumneavoastră: după informație și opinii, cu informație și opinii.

Rămânem și de acum înainte recunoscători dumneavoastră, abonaților și cititorilor noștri, pentru că ne cereți și ne stimulați să fim mai buni și mai profesioniști. Dar și Programului BERD BAS Moldova care ne-a creditat cu încredere și bani pentru realizarea noului nostru site. Dar și administrației Casei Presei, unde ne este sediul, care a sprijinit modernizarea unora dintre spațiile noastre, alături de alte spații, ale altor organe de presă din această Casă a Presei, care este demult în așteptarea modernizărilor.

Valeriu Vasilică, IPN          


(2) comentarii
Dacian
19:24, 18 Martie 2013

Felicitări! Acum IPN este mult mai comod șŸi diversificat!

Cristina
10:34, 19 Martie 2013

In sfirsit! Chiar asteptam acest rebranding... Acum este interactiv si atractiv de citit. Unica de care imi va fi dor este culoarea albastra...era preferata mea... Poate si mov-ul e bun... dar inca nu sunt obisnuita

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex