Peste o mie de elevi vor primi „10” din oficiu la examenul de bacalaureat la limba străină

Print Send by email
11:06, 22 Mai 2019

Peste o mie de elevi vor primi „10” din oficiu la examenul de bacalaureat la limba străină

Peste o mie de elevi vor obține în acest an nota „10” din oficiu la proba de examen la limba străină din cadrul examenului de bacalaureat. Elevii sunt cei care au susținut, pe parcursul învățământului general, examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine, transmite IPN.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, numărul este cu peste 200 de elevi mai mare decât anul trecut.

Sesiunea de bacalaureat 2019 se va desfășura în perioada 4-21 iunie. La examene s-au înscris peste 17700 de candidați, dintre care aproximativ 2500 sunt candidați restanțieri din sesiunile anterioare.

Absolvenții vor susține probele de examen în 92 de centre de bacalaureat, dintre care 30 de centre sunt instituite în municipiul Chișinău, iar 62 de centre în alte localități ale țării.

Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 4-24 iunie. Rezultatele vor fi afișate în centrele de bacalaureat, la data de 26 iunie.

Regulamentul cu privire la examenul național de bacalaureat, precum și orarul probelor pot fi accesate pe pagina Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare: www.aee.edu.md.

11:06, 22 Mai 2019

Alte știri

28 Mai 2006
RSS
Cetățenii vor cunoaște mersul elaborării Planului Urbanistic General al Chișinăului și de pe un site special La ediția din acest an a Festivalului “Cronograf”, vor fi difuzate 28 de filme din 20 de țări.
Academia de Științe a Moldovei are noi membri de onoare Programul Teatrului de operă și Balet în luna iunie.
27 Mai 2006
Două microbuze au accidentat mortal două persoane Câteva ciori moarte au fost găsite sâmbătă la Chișinău.
Secretariatul Comitetului strategic de dezvoltare durabilă a Chișinăului își va începe activitatea în câteva zile A apărut prima ediție a „Neogen – Ghid al serviciilor 2006”
Copii din categoriile social-vulnerabile vor beneficia de ajutoare materiale Medierea în cauzele penale ar putea deveni posibilă și în R. Moldova
Guvernul a alocat în premieră 20 mil. lei pentru restaurarea căminelor culturale
26 Mai 2006
Doi medici și un profesor universitar au fost reținuți cu mită Calea Ferată a Moldovei va asigura transportarea pasagerilor din orașele Tighina și Tiraspol
Un centru medical a fost dotat cu utilaj performant de 2,4 mil. dolari oferit de guvernul chinez Situația privind gripa aviară în România vecină se agravează
Circa 5 tone de ulei pentru transformatoare s-au scurs în sol în urma unui accident Ministrul Papuc declară că este nedemn pentru polițiști să aprecieze contravențiile rutiere „din tufari”
Proprietarii de pământ din Sângera sunt nemulțumiți de compensațiile alocate de Guvern Vladimir Voronin a contribuit suplimentar la premierea laureaților concursului “Burse de Merit-2006”
Propunerile de modificare a proiectului Codului Audiovizualului vor fi analizate într-o conferință națională

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex