Alertă cu bombă la Judecătoria Anenii Noi – sediul Bender. Geniștii sunt la fața locului
Print Send by email
17:14, 15 Mar 2019

Alertă cu bombă la Judecătoria Anenii Noi – sediul Bender, din satul Varnița. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că imobilul este minat. Zona a fost încercuită de polițiști, iar oamenii au fost evacuați.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, a spus că apelul a parvenit în jurul orei 15.00. Geniștii au ajuns la fața locului și întreprind măsurile de verificare prevăzute.

Ultimele alerte false cu bombă au vizat un cazinou din capitală. Poliția a reținut doi bărbați, de 43 și, respectiv, 53 ani, locuitori ai capitalei. Aceștia și-au recunoscut vina, motivând că au recurs la acest gest pentru că, fiind jucători de o perioadă lungă de timp, li s-a pus interdicția de a vizita cazinoul.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distrugeConferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentului
Conferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"Conferințe IPN [HD] | Lansarea cărții Bodnariu și evenimentele  europarlamentare
Vezi toate
banner creditex