Cu o oră mai mult de liniște
Print Send by email
16:49, 15 Mar 2019

Agenții economici vor fi obligați să respecte normele de emitere a zgomotului între orele 22.00 și 7.00. Este cu o oră mai mult decât acum, când această reglementare intervine de la 23.00, transmite IPN cu referire la modificările operate în Regulamentul sanitar privind normele de emitere a zgomotului și vibrației la desfășurarea activităților de comerț interior.

Documentul stabilește nivelul maxim de zgomot și vibrațiile admise în apropierea obiectivelor comerciale, în blocurile locative și publice, zonele rezidențiale și pe teritoriul zonelor adiacente acestora.

Decizia va intra în vigoare la  șase luni de la data publicării în Monitorul Oficial, ca agenții economici să reușească să se conformeze noilor reguli.

Amenzile contravenționale pentru perturbarea ordinii publice la orele interzise sunt de la 1500 până la 3000 de lei pentru persoanele fizice și de la 6000 până la 12 000 lei pentru persoanele juridice.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex