O femeie a murit într-un incendiu provocat de o țigară nestinsă
Print Send by email
10:00, 12 Feb 2019

O femeie de 78 de ani a decedat, iar feciorul acesteia de 53 de ani a fost transportat la spital cu intoxicație în urma unui incendiu în localitatea Proscureni din raionul Râșcani. Potrivit primelor cercetări, incendiul s-a produs din cauza unei țigări nestinse, transmise IPN.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență menționează că, ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că în locuință au luat foc salteaua și lenjeria de pat.

Populația este atenționată să respecte regulile antiincendiare. Se recomandă să evite fumatul în locuințe și să nu folosească aparate electrice de încălzit defecte sau improvizate.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 203 incendii, în care au decedat 36 de persoane, inclusiv un minor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex