Angajatul Trupelor de Carabinieri care i-ar fi propus sex unui minor, a fost demis
Print Send by email
18:08, 11 Feb 2019

Mihail Bejan, despre care presa a scris că ar fi propus unui minor să-i presteze servicii sexuale, a fost eliberat din serviciul militar prin contract.

Despre demitere anunță într-un comunicat de presă Departamentul Trupelor de Carabinieri. În comunicat se precizează că Mihail Bejan este eliberat din funcție „pentru comiterea delictelor ce discreditează titlul de militar”, transmite IPN. Departamentul Trupelor de Carabinieri precizeazăă că pe marginea acestui caz Procuratura Generală a pornit o cauză penală.

Zilele trecute, presa a scris că poliția a fost sesizată despre caz de către mama minorului de 17 ani. Mihai Bejan l-ar fi ademenit într-o pădure din Chișinău, unde i-a propus să facă sex cu el pentru 50 de euro.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex