Curse anulate din cauza ninsorilor
Print Send by email
17:08, 11 Ian 2019

Mai multe avioane se rețin la sol pe Aeroportul din Chișinău, iar cel puțin cinci au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile, transmite IPN.

Se rețin, încă de dimineață, avioanele care trebuiau să decoleze către București, la ora 05.40 și către Kiev, la ora 07.10. Cu întârziere de 40 de minute, la ora 20.40, va decola avionul către București. Spre Dublin zborul va fi efectuat la ora 21.40, față de ora 20.30, conform orarului prestabilit.

Cursa către Londra (de la ora 06.55) a fost anulată. La fel și zborul către București (09.30), cel de la Bologna (09.50), către Frankfurt (14.00) și Viena (16.00).

Solicitată de IPN, Rodica Rusu, secretarul de presă al companiei Avia Invest, companie care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, a declarat că pistele sunt operabile. Aterizarea și decolarea avioanelor rămâne la discreția piloților. Astfel, sunt zboruri operate conform programului, altele sunt efectuate cu rețineri sau sunt anulate.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex