Salvatorii au intervenit pentru a scoate o femeie de 84 de ani dintr-un beci
Print Send by email
10:05, 12 Sep 2018

O femeie de 84 de ani, din orașul Basarabeasca, s-a intoxicat cu dioxid de carbon. Femeia a intrat în beciul casei, unde fermenta vinul, și nu a mai reușit să iasă. Rudele au apelat serviciul 112. După intervenția salvatorilor, o echipă medicală a preluat-o pentru îngrijiri, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează cetățenii să manifeste prudență. Nu este recomandată aflarea pe perioade lungi în beciurile unde există recipiente cu vin în proces de fermentare, mai ales dacă beciurile nu sunt dotate cu sisteme de ventilare. În general, este recomandat ca procesul de fermentare să fie făcut în încăperi deschise.

Potrivit datelor IGSU, în anul 2017 în urma intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare au decedat cinci persoane.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165Conferințe IPN [HD] | Apelul activistuli civic Andrei Donica
Conferințe IPN [HD] | Parlamentul refuza discuțiile asupra proiectelor PLDMConferințe IPN [HD] | Dodon a vândut Cimitirul Eroilor din Chișinău!
Vezi toate
banner creditex