Un oficial german vizitează Republica Moldova
Print Send by email
15:36, 02 Aug 2018

Secretarul de stat parlamentar al Ministerului Federal al Cooperării Economice și Dezvoltării, Maria Flachsbarth, efectuează, în perioada 2-3 august, o vizită în Republica Moldova, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Germaniei, pe lângă vizita proiectelor care sunt în desfășurare în Moldova cu suportul Germaniei, va avea loc și o discuție cu reprezentanții Guvernului, precum și întâlniri cu opoziția și societatea civilă. Discuțiile cu opoziția și reprezentanții societății civile, care vor fi axate pe evoluțiile politice actuale în contextul alegerilor primarului de Chișinău.

Maria Flachsbarth va vizita o întreprindere care acordă locuri pentru învățământul dual în cadrul unui proiect implementat de Societatea Germană pentru Cooperare Internațională (GIZ), dar și centrul social „Johannes Paul II” (grădiniță, centru educațional) și „Casa Providenței” (instituție de îngrijire și cantină socială pentru persoanele în etate).

La fel, va înmâna către 18 primari, ca urmare a concursului Fondului de Investiții Sociale din Moldova, diplome pentru proiecte de infrastructură socială în valoare de 1,6 milioane de euro din banii contribuabililor germani.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS