Concert omagial dedicat lui Mihai Eminescu la Filamonică. Intrarea este liberă
Print Send by email
10:20, 13 Iun 2018

Un concert omagial dedicat memoriei poetului român Mihai Eminescu, susținut de laureații Concursului național „Mihail Jora”: tenorul Mihai Urzicana și violoncelistul Octavian Lup, acompaniați de pianista Raluca Ouatu, va avea loc la Chișinău joi, 14 iunie.

Concertul este organizat de către Ambasada României în Republica Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău și Societatea Muzicală, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, începând cu ora 18.00, transmite IPN.

Tenorul Mihai Urzicana, acompaniat la pian de la pian Raluca Ouatu, vor interpreta piesele: „Una furtiva lagrima- L’elisir d’amore” de Gaetano Donizetti, „Kuda kuda - Evgheni Oneghin” de P.I.Ceaikovsky, „Salut demeure chaste e pure- Faust” de Charles Gounod, „Pourquoi me reveiller” – Werther – Massenet și „Che gelida manina- La Boheme” – Giacomo Puccini.

Octavian Lup la violoncel și Raluca Ouatu la pian vor interpreta: Sonata „Arpeggione” de Schubert și Sonata pentru violoncel solo de P. Hindemith.

Intrarea la concert este liberă pentru toți doritorii.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |,,Integrarea europeană în Constituție și în viață", dezbateri  IPNConferințe IPN [HD] | Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie redus tariful pentru energia termică în ChișinăuConferințe IPN [HD] | Asociația ,,UNIREA - ODIP"
Vezi toate
banner creditex