Un tânăr moldovean a fost găsit împușcat pe un câmp din România
Print Send by email
11:02, 14 Apr 2018

Un tânăr de 31 de ani din Republica Moldova a fost găsit, sâmbătă dimineața, pe un câmp din localitatea bistrițeană Cepari, prezentând plăgi împușcate în zona superioară a corpului, scrie Agerpres în pagina electronică, citată de IPN.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sârb, a declarat că bărbatul rănit a fost găsit în jurul orei 04.00 dimineața, în locul numit „Pe sărata”, de către un bărbat care a alertat 112.

Potrivit reprezentantului Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, echipajul care a intervenit la caz a preluat pacientul cu plăgi împușcate în membrele superioare, torace și zona gâtului. Acesta a fost stabilizat, era conștient și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au stabilit că rănile suferite au survenit în urma unui conflict spontan cu un alt cetățean moldovean, care a fugit de la fața locului și a fost prins câteva ore mai târziu în județul Maramureș.

La locul faptei nu a fost găsită nicio armă, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost folosită una letală sau neletală. Cercetările în acest caz continuă.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

point.md

Un sportiv extrem a alergat 50 km la Oymyakon la temperatura minimă record de -60°C

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"Conferințe IPN [HD] | Unioniștii aduc Unirea în Parlament
Conferințe IPN [HD] | Lansarea noii versiuni a site-ului Alegeri în MoldovaConferințe IPN [HD] | Candidații unioniști din circumscripțiile uninominale
Vezi toate
banner creditex