Concurs de granturi pentru activități de protejare a mediului
Print Send by email
12:59, 13 Ian 2018

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu oferă granturi organizațiilor non-guvernamentale și organizațiilor din comunitate (ONG/OSC) din țările în curs de dezvoltare pentru a le permite să facă față provocărilor globale de mediu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Dezvoltare Regională Sud, suma maximă a grantului alocat este de 50 de mii de dolari. Dosarele pot fi depuse până pe 30 iunie 2018. Proiectele eligibile pentru finanțare țin de conservarea peisajului terestru la nivel de comunitate, agroecologie inovativă inteligentă din punct de vedere al climei, coaliții de management al substanțelor chimice locale și globale, platforme de dialog politic și de planificare între OSC și Guvern etc.

Informații despre procedura de aplicare, criteriile de eligibilitate și alte detalii pot fi aflate accesând pagina web: https://goo.gl/GhS8YG.

 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Conferințe IPN [HD] |Cheltuielile bugetare pentru Poliție: cât și cumConferințe IPN [HD] | Moldova are nevoie de un CNC transparent, profesionist și de tip  european
Vezi toate
banner ceu
banner creditex