Deținut pentru omorul soției, a comandat din închisoare uciderea copiilor vitregi
Print Send by email
14:54, 11 Ian 2018

Curtea de Apel Chișinău a condamnat doi deținuți din Leova la 10 și, respectiv, 15 ani de închisoare, cu executare, pentru pregătirea unui omor la comandă. Anterior, instanța de fond i-a achitat pe inculpați, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Potrivit procurorilor, unul dintre deținuți, care își ispășea pedeapsa pentru omorul soției, i-a propus unui coleg de celulă să găsească o persoană pentru a-i omorî copiii vitregi, care urmau să moștenească averea soției. Pentru comiterea omorului, acesta promitea o recompensă de zece mii de dolari.

Complicele, care era deținut pentru șantaj și tâlhărie, a găsit o persoană, căreia i-a promis la rândul său șapte mii de dolari pentru comiterea crimei. Potențialul executor a denunțat inculpații oamenilor legii.

Decizia poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiție.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Conferințe IPN [HD] | Studiului național de audiență a mass-mediei (17.10 - 11.11 2018)Conferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2018
Vezi toate
Central European University
banner creditex