Concurs de selectare a doi membri în Colegiul disciplinar al judecătorilor
Print Send by email
14:11, 11 Ian 2018

Ministerul Justiției a lansat un concurs de selectare a doi candidați din partea societății civile pentru funcțiile de membri în Colegiul disciplinar al judecătorilor. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 ianuarie, ora 17.00, transmite IPN.

Pot candida cetățenii Republicii Moldova cu studii superioare, capacitate deplină de exercițiu, care au o reputație ireproșabilă și experiență în domeniul dreptului de cel puțin șapte ani cumulativ, dintre care cel puțin cinci în domeniul practic.

Nu vor fi acceptați candidații care desfășoară activități cu caracter politic, sunt membri de partid, deputați în Parlament, consilieri sau funcționari publici. De asemenea, nu sunt admiși la concurs membri ai Consiliului Superior al Magistraturii sau colegiilor acestuia.

Dosarul trebuie să conțină: CV-ul, copia buletinului de identitate, a diplomei de studii superioare sau echivalentul ei, a carnetului de muncă, scrisoarea de recomandare, cazierul judiciar, certificatul medical și declarația de integritate.

Candidații trebuie să depună dosarul personal, la sediul Ministerului Justiției. Mandatul noilor membri va fi de șase ani, iar împuternicirile pot fi exercitate cel mult două mandate consecutiv.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Conferințe IPN [HD] | Studiului național de audiență a mass-mediei (17.10 - 11.11 2018)Conferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2018
Vezi toate
Central European University
banner creditex