Ceilalți trei membri ai echipajului SMURD au fost găsiți decedați
Print Send by email
16:14, 02 Iun 2016

Ceilalți trei membri ai echipajului SMURD prăbușit în această după-amiază, 2 iunie, în apropiere de Cantemir, au fost găsiți decedați. Șeful Secției urmărire penală din Cahul, Nicolae Papiș, a declarat pentru IPN că cele trei persoane, dar și prima victimă sunt cetățeni români.

Este vorba despre o femeie și trei bărbați, toți patru fiind carbonizați. Poliția a încercuit perimetrul unde s-a prăbușit elicopterul, iar acum de la Chișinău se deplasează echipa mobilă de experți, care urmează să efectueze cercetări la fața locului.

Totodată, surse din cadrul Primăriei Haragîș, localitatea unde s-a produs nenorocirea, au declarat pentru IPN că în timpul prăbușirii elicopterului în localitate ploua torențial, iar vizibilitatea era redusă. Potrivit lor, elicopterul a planat aproape de acoperișul unor case din localitate.

În această după-amiază, în jurul orei 14.00, un elicopter SMURD a explodat în aer, iar ulterior s-a prăbușit în apropiere de localitatea Haragîș, din raionul Cantemir, la circa o sută de metri de la o pădure din zonă. Inițial s-a anunțat despre decesul unei persoane, iar altele trei au fost date dispărute.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS