Fără vize în Indonezia
Print Send by email
09:27, 02 Iun 2016

Cetățenii Republicii Moldova pot călători pe termen scurt în Indonezia fără viză. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). Astfel, posesorii de pașapoarte ordinare pot merge fără viză în Indonezia pentru o perioadă de cel mult 30 de zile cu scop turistic, participare la evenimente culturale, expoziții internaționale sau pentru a vizita pe cineva, transmite IPN.

Potrivit MAEIE, pentru a beneficia de regim fără viză, cetățenii moldoveni pot intra doar printr-o serie de puncte de frontieră indoneziene. Acestea sunt aeroporturile internaționale Soekarno-Hatta Jakarta, Juanda Surabaya, I Gusti Ngurah Rai Bali, Kualanamu Medan și Hang Nadim Batam, porturile maritime Batam Center Batam, Sri Bintan Pura Tanjung Pinang, Sekupang Batam și Tanjung Uban, etc.

Înainte de a călători în Republica Indonezia, cetățenii Republicii Moldova sunt îndemnați să se asigure că, pașapoartele sunt valabile cel puțin șase luni de la momentul intrării pe teritoriul statului, precum și că sunt în posesia unui bilet tur-retur sau dețin asupra lor un bilet de călătorie pentru un alt stat.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex