Accident cu motocicleta în raionul Sângerei. Pasagerul a decedat

Un tânăr de 26 de ani, a decedat într-un accident rutier produs aseară, 23 iunie, în satul Sângereii Noi, raionul Sângerei. Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, tânărul era pasager al unei motociclete, care s-a izbit frontal cu un automobil, transmite IPN.

Accidentul s-a produs pe strada principală din localitate. Motociclistul, de 24 de ani, a accelerat viteza şi a ieşit pe banda opusă de circulaţie, unde s-a ciocnit frontal cu un automobil, la volanul căruia se afla un consătean de-al său, în vârstă de 21 de ani.

În urma impactului, pasagerul motocicletei a fost transportat la spitalul raional Sângerei, unde la scurt timp a decedat. Motociclistul, şi el rănit, a ajuns la spitalul municipal din Bălţi.

Poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea motocicleta nu are permis de conducere, iar unitatea de transport nu este înregistrată corespunzător.

Inspectoratul Naţional de Patrulare anunţă că, în primele 5 luni ale anului curent, pe tot teritoriul republicii au avut loc 115 accidente rutiere cu implicarea motocicletelor, în urma cărora şi-au pierdut viaţa 8 persoane.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.