Ilan Șor îl acuză pe Valeriu Munteanu de ipocrizie și îl face responsabil de sărăcia din țară

Liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, îi sugerează lui Valeriu Munteanu, care îi este contracandidat în circumscripția uninominală Orhei, să renunțe la competiția electorală și îi propune în mod sarcastic, „din milă”, să se angajeze la o întreprindere agricolă pe care Ilan Șor spune că are de gând să o deschidă în colhozul „Comuna de vis” din Jora de Mijloc.

Într-o declarație remisă presei, Ilan Șor i se adresează lui Valeriu Munteanu într-o manieră familiară, numindu-l ipocrit și acuzându-l că, împreună cu partidul cu care a fost la guvernare din 2009, s-ar face responsabil de sărăcia din țară. „Valerică, este rezultatul acțiunilor părtașilor tăi de mai ieri, dar și al acțiunilor tale personale. Dar, bineînțeles, nu vei recunoaște aceasta, pentru că tu nu ai rușine”, menționează Ilan Șor. În contextul dezbaterilor electorale care urmează să fie organizate, Ilan Șor a spus că nu are ce discuta cu Valeriu Munteanu, afirmând că acesta, pe când a fost primar de Floreni, nu a făcut nimic pentru satul natal decât un drum spre propria casă.

Reacția lui Ilan Șor vine după lansarea în campanie a candidatului ACUM la Orhei. Valeriu Munteanu a spus că a decis să candideze anume la Orhei pentru că acolo participă și Ilan Șor, condamnat la 7,5 ani de pușcărie pentru că a executat furtul miliardului din buzunarul tuturor, și pentru că este un protejat „de porțelan” al PDM. Valeriu Munteanu declară că merge în această campanie electorală, mult prea complicată, având simțul responsabilității față de cetățenii Republicii Moldova, inclusiv pentru cei de la Orhei, care au fost luați ostatici ai „aparențelor strălucitoare” ale activității lui Ilan Șor în calitate de primar condamnat a municipiului Orhei, transmite IPN.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.