Polonia va susține Moldova în reformele de preaderare la UE, declarație
Print Send by email
18:00, 04 Oct 2018

Polonia este și va continua să fie ambasador al Republicii Moldova și să susțină reformele de preaderare la UE. Declarația a fost făcută de către mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski, la o întrevedere cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a declarat că Polonia este statul care ne-a ajutat și ne ajută fără rezerve și promovează interesele Republicii Moldova în UE. Totodată, este țara care a ajutat Republica Moldova în criza de export a produselor moldovenești.

Cu susținere poloneză, în Moldova sunt implementate proiecte de bună guvernare/dezvoltare regională, precum și agricultură sustenabilă și dezvoltare rurală.

Mareșalul Senatului Poloniei a vizitat sala de ședințe plenare și a lăsat un mesaj în Cartea de onoare a Parlamentului. Vineri, 5 octombrie, delegația poloneză va avea întrevederi cu reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare.

Stanislaw Karczewski efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 4-6 octombrie 2018, la invitația lui Andrian Candu.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Orange Moldova

Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Tehnologiile științifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electoraleConferințe IPN [HD] | Republica Moldova, de la promisiuni la realizări, raport
Conferințe IPN [HD] | Gheorgihi Grozav: Prezentarea Programului electoralConferințe IPN [HD] | Călin Vieru: Noutăți importante despre evoluția campaniei electorale
Vezi toate
banner creditex