Polonia va susține Moldova în reformele de preaderare la UE, declarație
Print Send by email
18:00, 04 Oct 2018

Polonia este și va continua să fie ambasador al Republicii Moldova și să susțină reformele de preaderare la UE. Declarația a fost făcută de către mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski, la o întrevedere cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a declarat că Polonia este statul care ne-a ajutat și ne ajută fără rezerve și promovează interesele Republicii Moldova în UE. Totodată, este țara care a ajutat Republica Moldova în criza de export a produselor moldovenești.

Cu susținere poloneză, în Moldova sunt implementate proiecte de bună guvernare/dezvoltare regională, precum și agricultură sustenabilă și dezvoltare rurală.

Mareșalul Senatului Poloniei a vizitat sala de ședințe plenare și a lăsat un mesaj în Cartea de onoare a Parlamentului. Vineri, 5 octombrie, delegația poloneză va avea întrevederi cu reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare.

Stanislaw Karczewski efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 4-6 octombrie 2018, la invitația lui Andrian Candu.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Etnic ucrainean a devenit victima atacului agresiv din partea polițiștilorConferințe IPN [HD] | Consens național sau riscuri și amenințări
Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Vezi toate
Central European University
banner creditex