Polonia va susține Moldova în reformele de preaderare la UE, declarație
Print Send by email
18:00, 04 Oct 2018

Polonia este și va continua să fie ambasador al Republicii Moldova și să susțină reformele de preaderare la UE. Declarația a fost făcută de către mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski, la o întrevedere cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a declarat că Polonia este statul care ne-a ajutat și ne ajută fără rezerve și promovează interesele Republicii Moldova în UE. Totodată, este țara care a ajutat Republica Moldova în criza de export a produselor moldovenești.

Cu susținere poloneză, în Moldova sunt implementate proiecte de bună guvernare/dezvoltare regională, precum și agricultură sustenabilă și dezvoltare rurală.

Mareșalul Senatului Poloniei a vizitat sala de ședințe plenare și a lăsat un mesaj în Cartea de onoare a Parlamentului. Vineri, 5 octombrie, delegația poloneză va avea întrevederi cu reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare.

Stanislaw Karczewski efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 4-6 octombrie 2018, la invitația lui Andrian Candu.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex