Partidul Societății Progresiste nu susține niciun candidat la funcția de primar de Chișinău
Print Send by email
16:05, 16 Mai 2018

Partidul Societății Progresiste a luat decizia de a nu susține niciun candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău după ce pretendentul formațiuni, Andrei Munteanu, președinte interimar al partidului, nu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile din 20 mai. Conducerea partidului susține că acest scrutin nu este altceva decât un joc, niciunul dintre candidați nu are un program bine definit. De aceea, formațiunea își îndeamnă membrii și susținătorii să nu iasă la vot.

Miercuri, 16 mai, la o conferință de presă la IPN, Andrei Munteanu a spus că nu a fost înregistrat în cursa electorală după un demers al ex-președintelui partidului, exclus din formațiune în februarie anul curent din cauza ilegalităților comise.  Astfel, organul electoral și-a depășit atribuțiile, oferind interpretări eronate unor chestiuni interne ale partidului.

Andrei Munteanu spune că în campania electorală a vrut să atenționeze publicul asupra problemelor majore din municipiu. Analizând ofertele electorale, a remarcat că niciunul dintre concurenți nu are o viziune maturizată asupra formării bugetului municipal. „Noi am vrut să atenționăm, să scoatem în evidență, că slăbiciunea municipiului Chișinău este cauzată de lipsa unei politici economice calificate, de lipsa specialiștilor în economie”, a menționat Andrei Munteanu.

Partidul Societății Progresiste a atacat la Curtea de Apel decizia Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău din 25 aprilie, prin care Andrei Munteanu nu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile din 20 mai.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

point.md

Un sportiv extrem a alergat 50 km la Oymyakon la temperatura minimă record de -60°C

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"Conferințe IPN [HD] | Unioniștii aduc Unirea în Parlament
Conferințe IPN [HD] | Lansarea noii versiuni a site-ului Alegeri în MoldovaConferințe IPN [HD] | Candidații unioniști din circumscripțiile uninominale
Vezi toate
banner creditex