Partidul Societății Progresiste nu susține niciun candidat la funcția de primar de Chișinău
Print Send by email
16:05, 16 Mai 2018

Partidul Societății Progresiste a luat decizia de a nu susține niciun candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău după ce pretendentul formațiuni, Andrei Munteanu, președinte interimar al partidului, nu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile din 20 mai. Conducerea partidului susține că acest scrutin nu este altceva decât un joc, niciunul dintre candidați nu are un program bine definit. De aceea, formațiunea își îndeamnă membrii și susținătorii să nu iasă la vot.

Miercuri, 16 mai, la o conferință de presă la IPN, Andrei Munteanu a spus că nu a fost înregistrat în cursa electorală după un demers al ex-președintelui partidului, exclus din formațiune în februarie anul curent din cauza ilegalităților comise.  Astfel, organul electoral și-a depășit atribuțiile, oferind interpretări eronate unor chestiuni interne ale partidului.

Andrei Munteanu spune că în campania electorală a vrut să atenționeze publicul asupra problemelor majore din municipiu. Analizând ofertele electorale, a remarcat că niciunul dintre concurenți nu are o viziune maturizată asupra formării bugetului municipal. „Noi am vrut să atenționăm, să scoatem în evidență, că slăbiciunea municipiului Chișinău este cauzată de lipsa unei politici economice calificate, de lipsa specialiștilor în economie”, a menționat Andrei Munteanu.

Partidul Societății Progresiste a atacat la Curtea de Apel decizia Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău din 25 aprilie, prin care Andrei Munteanu nu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile din 20 mai.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Promo-LEX

Controlul asupra Societății Civile din Regiunea Transnistreană ”OFICIALIZAT”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Împotriva lui F.Ghelici se pregătește o provocație cu scopul lichidării fiziceConferințe IPN [HD] Aplicarea forței și a gazelor lacrimogene contra creștinilor pașnici
Conferințe IPN [HD] |  Impactul deciziilor recente ale Consiliului PVE  asupra RMConferințe IPN [HD] | Poziția PP Voința Poporului față de rezultatele alegerilor locale noi
Vezi toate
banner creditex