PAS este gata să participe la alegerile parlamentare pe o listă comună cu PPPDA
Print Send by email
12:49, 16 Oct 2017

Partidul Acțiune și Solidaritate este disponibil să participe la următoarele alegeri parlamentare, care urmează să se desfășoare în 2018, împreună Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr, pe o listă comună, transmite IPN.

„Ca urmare a mai multor solicitări din partea reprezentanților presei, PAS vine cu o precizare: la ședința din 7 octombrie 2017, Consiliul Politic Național al PAS a reconfirmat disponibilitatea formațiunii noastre de a participa la următoarele alegeri parlamentare împreună cu PPDA. Am informat partenerii noștri despre faptul că suntem gata să participăm pe o listă comună”, menționează PAS.

Formațiunea precizează că mecanismul concret de formare a listei urmează a fi stabilit mai aproape de scrutin. PAS a propus, de asemenea, formarea unei comisii comune de selectare a candidaților, cu participarea reprezentanților din societatea civilă, pentru a se asigura că pe listă vor fi incluși cei mai potriviți și integri candidați.

„Avem toată încrederea că vom construi un parteneriat eficient, având la bază cooperarea, onestitatea și buna înțelegere dintre ambele partide. Avem convingerea că doar prin unitatea forțelor proeuropene autentice poate fi dărâmat regimul Plahotniuc-Dodon și readusă Moldova pe calea normalității”, se menționează în comunicatul de presă emis de PAS.


(3) comentarii
Poporul
14:24, 16 Octombrie 2017

mi se pare că invers, anume PPDA este gata să participe pe o listă comună cu PAS, mai avantajos, mai ales cînd ai un scor că nici pragul electoral nul treci )

Oleg
14:30, 16 Octombrie 2017

sI AM AJUNS SA VEDEM CUM MASINARAI FINATATOARE A TOPILOR O INGHITE SI PE MAIA https://vox.publika.md/politica/maia-sandu-accepta-sa-care-parlament-un-partid-de-1-de-dragul-banilor-lui-topa-si-promovarea-imaginii-la-jurnal-tv-529514.html

Ilie
14:32, 16 Octombrie 2017

Miroase a pîrlit de la această alianță și tare mă tem că cel mai mult își va arde curu Maia Sandu după asta. http://www.ziarulnational.md/declaratie-pas-ar-putea-sa-regrete-ca-va-merge-pe-o-lista-comuna-cu-ppda-unii-simpatizanti-pas-vor-simti-un-oarecare-disconfort/

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"Conferințe IPN [HD] | REPREZENTANȚI OFICIALI AI ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE INTERGUVERNAMENTALE ...
Conferințe IPN [HD] | CENTRUL PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTAREConferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism Independent
Vezi toate
banner creditex