Pavel Filip: Suntem în termen cu realizarea condiționalităților UE
Print Send by email
17:46, 11 Oct 2017

Prim-ministrul Pavel Filip s-a referit, în cadrul ședinței Guvernului, la speculațiile pe marginea realizării de către Republica Moldova a condiționalităților pentru obținerea asistenței macrofinanciare din partea Uniunii Europene. Potrivit premierului, jumătate din condiționalități au fost îndeplinite. „Suntem absolut în termen și nu există nicio problemă în legătură cu aceasta”, a declarat șeful executivului, transmite IPN.

Premierul a menționat că majorarea încasărilor bugetare în anul curent, care acoperă toate cheltuielile planificate, a permis neincluderea în proiectul rectificat al bugetului pentru anul 2017 a primei tranșe din asistența macrofinanciară oferită de UE. În același timp, Pavel Filip a precizat că această asistență din motive tehnice ar putea să nu ajungă anul acesta, dar la sigur va fi primită anul viitor.

Totodată, Pavel Filip a salutat adoptarea, la 10 octombrie, de către Comisia pentru afaceri externe din Parlamentul European a unei rezoluții prin care țările din Parteneriatul Estic care au obținut rezultate în urma reformelor, printre care se numără și Republica Moldova, vor primi sprijin suplimentar, inclusiv financiar. „Este încă o confirmare că reformele noastre sunt cele potrivite și că munca noastră este observată”, a menționat prim-ministrul.


(2) comentarii
carla
18:59, 11 Octombrie 2017

Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018 Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată. Fac acest lucru în următoarele domenii: - Imprumut financiar - Credit imobiliar - împrumut de investiții - Credite pentru automobile - Datoria de consolidare - Răscumpărarea creditelor - Credite personale - Ești blocat. Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.com email: carlamorino01@gmail.com email: carlamorino01@gmail.com

Igor
20:00, 11 Octombrie 2017

Frumoasă moștenire v-au lăsat cei din PLMD, cetățenii și azi trebuie să plătească pentru greșelile și mizeriile lor. http://mesaj.md/ultima-ora-maia-sandu-si-pldm-au-reusit-sa-opreasca-finantarea-moldovei-de-catre-ue-motivul-nu-este-actuala-guvernare-dar-guvernarea-din-care-au-facut-ei-parte-vezi-decizia-ue/

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex