Maia Sandu și Andrian Candu despre participarea la referendumul anti-Chirtoacă
Print Send by email
04:16, 05 Oct 2017

Partidul Politic Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Democrat din Moldova (PDM) vor boicota referendumul de demitere a primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, care va avea loc pe 19 noiembrie, dar din motive diferite. Declarații în acest sens au fost făcute de președintele Parlamentului, prim-vicepreședinte al PDM, Andrian Candu, și lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii de dezbateri de la postul public de televiziune, Moldova 1, citat de IPN.

Andrian Candu a afirmat că PDM nu va participa la referendum, deoarece acesta este jocul politic al Partidului Socialiștilor. „Deși merită într-un fel să nu mai fie primar, în același timp, considerăm că acest exercițiu nu ne aparține nouă, aparține Partidului Socialiștilor, este jocul lor. Nu vrem să participăm și vom boicota, nu vrem să promovăm interesele altor partide, mai ales ale unui partid de stânga”, a declarat Andrian Candu.

Maia Sandu este de părere că referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă de la șefia Primăriei este un joc al PDM-PSRM. „Atunci când a venit inițiativa societății civile de demitere prin referendum a lui Dorin Chirtoacă, organele de drept pe care le controlează PDM nu au permis acest lucru, acum a permis. Bănuim că este o răsplată PSRM-ului pentru alte servicii”, a spus Maia Sandu.


(1) comentarii
Radu
08:54, 05 Octombrie 2017

E o populista mare. https://moldovandream.com/2017/10/04/cheianu-o-acuza-pe-maia-sandu-ca-nu-stie-cum-sa-se-imbrace-nastase-chiar-si-la-cules-poama-se-imbraca-mai-bine/

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

Cu sprijinul Uniunii Europene, la Chișinău a avut loc premierea proiectelor de promovare a drepturilor omului, prezentate de cinci parteneriate de pe cele două maluri ale Nistrului

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex