Igor Dodon: Domnul Candu trebuie să-și ceară scuze, dar nu în fața guvernelor străine
Print Send by email
07:57, 28 Sep 2017

„Domnul Candu într-adevăr trebuie să-și ceară scuze. Mult și repetat. Dar nu în fața guvernelor străine, ci în fața propriilor cetățeni, pentru dezamăgirile, problemele sociale și ilegalitățile pe care le-au comis guvernările democrate în ultimii ani”. Este comentariul președintelui Igor Dodon la gestul președintelui Parlamentului, Andrian Candu, care, la întrevederea trilaterală cu președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului României, a adus scuze României pentru „declarațiile tăioase ale lui Igor Dodon din ultima perioadă”, transmite IPN.

„Cât privește relațiile cu România, noi suntem două popoare înrudite, dar fiecare cu istoria și țara sa. Niciodată nu am fost și nu voi fi antiromân, dar voi condamna unionismul și voi pleda pentru protejarea statalității Republicii Moldova”, a scris șeful statului pe Facebook.

Președintele Parlamentului a efectuat o vizită de lucru în România, unde a participat la Summitul Aspen Energy, organizat anual de către Institutul Aspen România. Totodată, șeful legislativului a avut o întrevedere trilaterală cu Nicolae-Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.


(2) comentarii
Radu
12:05, 28 September 2017

Of, mai bine ar tacea. Dodon a rupt pentru acest post cu dintii, pentru a trai in lux in vila sa dupa reparatii si cate 5, 6 ori.

realist
14:12, 28 September 2017

Doddon, dute dracului! Romania e partenerul numarul 1 a Moldovei! Daca pierdem relatiile cu ei, o sa fie foarte greu! Si sunt sigur ca rusii tai cum nu au ajutat, asa si n-o sa ajute!

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex