Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile președintelui Igor Dodon
Print Send by email
06:53, 28 Sep 2017

Președintele Parlamentului Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile tăioase ale președintelui Republicii Moldova Igor Dodon din ultima perioadă. „Un președinte care se confruntă cu lipsa competențelor, compensează cu declarații tăioase. Reformele și integrarea europeană rămân prioritatea noastră, iar România –  partenerul numărul unu al Republicii Moldova și avocatul nostru în procesul de integrare europeană”, a spus Andrian Candu după întrevederea trilaterală cu președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului României, transmite IPN.

La întrevederea cu Nicolae-Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, Andrian Candu a subliniat determinarea autorităților de a implementa în continuare prevederile Acordului de Asociere și continuarea parcursului european prin promovarea unor reforme în beneficiul oamenilor.

La rândul lor, oficialii români au comunicat deschiderea României pentru susținerea Republicii Moldova în efortul de apropiere de standardele europene, în particular în domeniul socio-cultural, de securitate energetică, infrastructură și cel agricol.

Președintele Parlamentului a efectuat o vizită de lucru în România, unde a participat la Summitul Aspen Energy, organizat anual de către Institutul Aspen România.


(2) comentarii
Radion
11:40, 28 September 2017

Maia, Usatii si Nastase l-au facut pe Dodon presedinte, iar acum Candu trebuie sa-si cearca scuze in fata Romaniei ca avem un ametit in fruntea statului.

Dumitru
17:39, 28 September 2017

Dodon în general trebuie ignorat, de la acest om la bin enu te poti astepta.

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex