Eugen Sturza este candidatul coaliției de guvernare la funcția de ministru al apărării
Print Send by email
11:48, 12 Sep 2017

Eugen Sturza, vicepreședintele Partidului Popular European, este candidatul la funcția de ministru al apărării, desemnat de către coaliția de guvernare. Anunțul a fost făcut de președintele PDM, Vladimir Plahotniuc, după ședința tradițională de la sediul partidului, transmite IPN.

Președintele PDM a declarat că, în cazul în care candidatura lui Eugen Sturza nu va fi acceptată de către șeful statului, PDM va insista cu același candidat. „Nu acceptăm niciun fel de scheme și compromisuri la acest subiect, nu venim cu un candidat pentru a deruta, ca apoi să înaintăm o altă persoană. Avem o decizie a Curții Constituționale din ianuarie 2017, care spune foarte clar că Președintele este obligat să numească o candidatură înaintată în mod repetat, așa dictează norma constituțională a țării”, a spus Vlad Plahotniuc.

Eugen Struza a fost șeful cabinetului lui Iurie Leancă pe vremea când acesta era prim-ministru.

 


(2) comentarii
Buga
14:34, 12 September 2017

Aș vrea să vedem ce experiență are cetățeanul în domeniu!

Larisa
15:31, 12 September 2017

Important că-i pro-european și că are potențial să reformeze armata națională, iar ca efect să avem o armată capabilă să asigure securitatea RM, iar dacă Dodon se va zburli să fie demis !

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex