Antimafie: Vlad Plahotniuc și-a sporit măsurile de protecție după tentativa de asasinat
Print Send by email
13:05, 18 Apr 2017

Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie observă că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, după tentativa de asasinat de acum două săptămâni, și-a sporit considerabil măsurile de protecție personală. Marți, 18 aprilie, la o conferință de presă la IPN, vicepreședintele Antimafie, Daniela Bodrug, a spus că Vlad Plahotniuc a angajat peste o mie de oameni care să-l păzească.

Daniela Bodrug face referire la surse de informare ale partidului, fără să dea nume. Potrivit ei, Vlad Plahotniuc și-a mărit și cortegiul de mașini de același model cu care se deplasează prin oraș. Acest lucru, în opinia vicepreședintei Antimafie, este făcut pentru a-i induce în eroare pe cei care vor sa-l asasineze, pentru a nu se cunoaște în care dintre automobile se află Vlad Plahotniuc. Daniela Bodrug mai spune că recent liderul PDM și-a cumpărat și casă nouă, în zona Parcului de la Valea Morilor, care are un gard de 6 metri înălțime.

„Casa în care s-a mutat se află la intersecția străzilor Timiș și Bujorilor. Specialiștii în arhitectură urbanistică spun că una din casele de pe acest teritoriu în care stă în prezent Plahotniuc este un buncăr cu două niveluri. Această casă este dotată cu diferite sisteme de securitate, cu sisteme de interceptare și bruiaj, are un studio radio-tv de unde poate să filmeze interviuri”, a spus Daniela Bodrug.

Vicepreședintele Antimafie susține că o altă casă, situată în apropiere, are rolul de cazarmă pentru câteva zeci de oameni care asigură securitatea liderului PDM în trei ture. Daniela Bodrug afirmă că și instituțiile statului sunt implicate în procesul de pază a lui Vlad Plahotniuc.


(3) comentarii
andrei
18:47, 18 Aprilie 2017

mii jalee de el, ca la puscarie ,, astai viata mai,, Se vede ca tare a scuipat in sufletul cuiva

andrei
18:47, 18 Aprilie 2017

mii jalee de el, ca la puscarie ,, astai viata mai,, Se vede ca tare a scuipat in sufletul cuiva

andrei
18:48, 18 Aprilie 2017

mii jalee de el, ca la puscarie ,, astai viata mai,, Se vede ca tare a scuipat in sufletul cuiva

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distrugeConferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentului
Conferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"Conferințe IPN [HD] | Lansarea cărții Bodnariu și evenimentele  europarlamentare
Vezi toate
banner creditex